الجمعة، 7 فبراير 2014

ساندوتش الايس كريم بصوص الشيكولاتة والفراولة


ساندوتش الايس كريم بصوص الشيكولاتة والفراولة

المقادير

باكيت من البسكويت اى نوع

ايس كريم فانليا


شيكولاتة جلاكس

قطع فراولة

كوب فراولة عصير للتزين

اولا نقوم بذابة الشيكولاتة فى حمام مائى ثم 

نغمس البسكويت قى صوص الشيكولاتة من
الجانبين

ناتى بالايس كريم ونضعة على طبقة من
البسكويت ثم نغطيها بطبقة اخرى من 

البسكويت

نفوم بعمل صوص الفراولة

باحضار كوب عصير فراولة مركز وبدون اضافة ماء الية ثم نضعة عالنار ومعلقة معلقة كبيرة 

سكر ونتركة عالنار وونقلب اللى ان يبدا ان يكون القوام غليظ

عند التقديم ونضع صوص الفراولة اولا ثم الساندوتش ويزين بصوص الشيكولاتة وقطع الشيكولاتة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق