ساندوتش الايس كريم بصوص الشيكولاتة والفراولة
المقادير
باكيت من البسكويت اى نوعايس كريم فانليا
شيكولاتة جلاكس
قطع فراولة
كوب فراولة عصير للتزين
اولا نقوم بذابة الشيكولاتة فى حمام مائى ثم
نغمس البسكويت قى صوص الشيكولاتة من
الجانبين
ناتى بالايس كريم ونضعة على طبقة من
البسكويت ثم نغطيها بطبقة اخرى من
البسكويت
نفوم بعمل صوص الفراولة
باحضار كوب عصير فراولة مركز وبدون اضافة ماء الية ثم نضعة عالنار ومعلقة معلقة كبيرة
سكر ونتركة عالنار وونقلب اللى ان يبدا ان يكون القوام غليظ
عند التقديم ونضع صوص الفراولة اولا ثم الساندوتش ويزين بصوص الشيكولاتة وقطع الشيكولاتة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق